תיאור
כל מוצרי העגל והבקר מגיעים לבית הקצבים שוק על ירך מדי בוקר. לכמויות גדולות יש להזמין מראש.
כל מוצרי העגל והבקר נמסרים ללקוח כשהם נקיים ומוכנים לבישול.
/ק"ג
לשריר הבקר ישנם מספר שמות נוספים: בשר מס' 8, שריר הזרוע, מזעל ומזוה.
נתח השריר ממוקם מתחת לכתף הפרה וחלקו נמשך אל הרגל. הבשר מכוסה בשכבת עורית דקה ושקופה כיאה לנתח "שריר".
נתח השריר הוא בעצם מורכב מהרבה חלקים שונים המופרדים בידי רקמות חיבור ומאוחדים כולם תחת העורית.
מתאים בעיקר לבישול ארוך. מומלץ לא לחתוך או לפרד את הנתחי הבשר המאוחדים, אלא לבשל כנתח אחד שלם.
הנתח מתאפיין בבשר רך ורקמות החיבור המפרידות/מחברות בין חלקי הנתח מוסיפות לבשר ג'וסיות וטעם רב.
כל מוצרי העגל והבקר מגיעים לבית הקצבים שוק על ירך מדי בוקר. לכמויות גדולות יש להזמין מראש.
כל מוצרי העגל והבקר נמסרים ללקוח כשהם נקיים ומוכנים לבישול.
מתכון זריז: | יש להכניס לסיר לחץ עם מעט מים ומעט שמן זית ולבשל במשך כ-40 דקות. |
---|
כל הזכויות שמורות לשוק על ירך 2020.
בניית אתרים ושיווק דיגיטלי